Alle informatie over financiële producten op één plek, zodat je zelf de juiste beslissing kan maken om grip te krijgen op je financiën. Dat was in 2016 de reden om Wisemind.nl op te richten. Interesse in financiën vormde zo de basis voor een bedrijf wat het betrouwbaar vergelijken van financiële producten mogelijk maakte. 

Inmiddels is Wisemind uitgegroeid tot een jong en energiek marketingbureau met veel ambitie. Elke dag werken we met veel plezier aan de verschillende financiële vergelijkingssites van Wisemind. Daarbij hebben we één doel voor ogen: jou goed informeren over financiële producten en helpen met je keuze.

Waarom bestaat Wisemind?

Wisemind bestaat om jou te helpen om grip te krijgen op je financiën. De markt met financiële producten en diensten kan soms erg ondoorzichtig zijn. Er zijn veel aanbieders, die allemaal hun eigen voorwaarden hanteren. Dat maakt kiezen soms ingewikkeld.

Daarom biedt Wisemind alle financiële producten op één plek aan en informeren we je objectief over financiële producten en diensten. Zo kun jij met een “wise mind”, dus: goed geïnformeerd, beslissen welke financiële producten voor jou geschikt zijn.

Bij Wisemind kijken we altijd vooruit en willen we ons werk elke dag een beetje beter doen. Ons streven? In de toekomst zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met onze websites  en iedereen de mogelijkheid geven om verschillende financiële producten te vergelijken. 

Alle informatie op één plek zodat jij zelf de juiste beslissing kan nemen om grip te krijgen op je financiën. We doen dat door op een betrouwbare en onafhankelijke manier informatie te geven en door het aanbieden van objectieve vergelijkingssites voor financiële producten.

De gezichten achter Wisemind

Mike van den Broek
Mike van den Broek
Eigenaar
Iris Kooi
Iris Kooi
SEO copywriter
Jarno Westland
Jarno Westland
Junior online marketeer
Guus de bedrijfshond
Guus de bedrijfshond
Trouwe viervoeter
Janita Ruiter
Janita Ruiter
Project manager

Wat doet Wisemind?

Bij Wisemind werken we aan vergelijkingswebsites die jou betrouwbaar informeren over financiële producten en diensten. We zetten daarbij alle producten overzichtelijk naast elkaar zodat kiezen voor jou makkelijker wordt. Op deze manier wordt het voor jou beter mogelijk om grip op je financiën te krijgen en te houden.

Onze kernwaarden

Groeien

Bij Wisemind willen we groeien. Dat houdt in dat we zelf elke dag een beetje beter willen worden in wat we doen. Groeien hoort ook bij onze ambitie: in de toekomst willen we iedereen laten kennismaken met onze websites.

Betrouwbaarheid

We willen betrouwbare informatie verstrekken via onze websites, die voldoet aan wet- en regelgeving. Zo willen we je goed informeren over allerlei verschillende en soms complexe financiële producten.

Vrijheid & Fun

Onze medewerkers zijn gedreven en hebben plezier in hun werk. Ze werken op een flexibele manier aan het verbeteren van onze websites om jou nog beter te kunnen informeren.

Bekijk dan snel onze vacaturepagina!